PinterestGoogle+TwitterFacebook Page

Το εργαστήρι

Η επιχείρηση Ίδα είναι μια σύγχρονη μονάδα ζαχαροπλαστικής, που εξειδικεύεται στην επεξεργασία του πρόβειου γάλακτος των Ανωγείων και σε τέσσερις βασικές παραδοσιακές συνταγές: γαλακτομπούρεκο, παγωτό, κρέμα και κανταΐφι και λειτουργεί στα Ανώγεια της Κρήτης από το 1960 με τη δημιουργία του “Ζαχαροπλαστείου”.

Το 2006 δημιουργήθηκε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, με σκοπό να υποστηρίξει με ένα πιο σύγχρονο τρόπο τις παραδοσιακές συνταγές των γλυκών και να αναβαθμίσει τις μεθόδους παραγωγής του  «Ζαχαροπλαστείου».

Το 2012 η Ίδα εφοδιάστηκε με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και μετά την αναβάθμιση αυτή, πιστοποιήθηκε και εφαρμόζει, πλέον το σύστημα διαχείρισης HACCP, διασφαλίζοντας έτσι  την παραγωγή υψηλής ποιότητας και ασφαλών προϊόντων για τον καταναλωτή.